2013. május 18., szombat

REKLÁM, REKLÁM, REKLÁM!!! + Díjak

Hey, sweeties! 

Tudom, nem fejezet jött, és még csak nem is spoilerrel, vagy hasonlóval. 
Egy másik blogot nyitottam, amit szeretnék kicsit - francokat, nagyon! - reklámozni! Ma csupa királság volt, 3 rendszeres olvasót kaptam, és két kommentet, szóval csak így tovább! ;-)
Felteszek egy kis részt a prológusról, és a képre kattintva, vagy a menüben a "VÉRGYILKOS" menüpontra kattintva az új blogra érkeztek. 

A blog újabb díjakat kapott, ezeket is szeretném feltenni, és ezúton is megköszönni mindenkitől, akitől kaptam!! :-) <3

xx, Amelia




Vérgyilkos ~Prológus~ /részlet:

(...)"Adrien idegesen dobolt a lábával. A barlangrendszer, amiben az alattvalóival húzta meg magát, tele volt természetes vájatokkal, a legnagyobban Adrien Watson "trónjával". A félhold alakú terem közepén állt a szék, körötte temérdek színarany gyertyatartóban pislákolt ezer, meg ezer gyertya fénye. A nyirkos falakon különböző korok festményei sorakoztak, mind a három vámpírfajról.   Az egyik oldalon a székhez tartozó kanapék sorakoztak, melyeken vérmámorban fürdő strangempyr nők heverésztek, karjukon halott áldozataikkal, akik majdnem olyan fehérek voltak, mint gyilkosaik. A nők szeme, mint a csillogó folyékony ezüst csillogtak a középen trónoló vámpírra. 
Adrien a legfiatalabb vámpírfaj önjelölt vezetője volt, uralkodását mégsem kérdőjelezte meg senki évszázadok óta. Senki nem tudta, milyen idős volt, de mindenki biztos volt benne, hogy egyike volt a legelső strangempyroknak. A faj két másik vámpírklán szerelemgyümölcse volt, a filozófista vámpíroké és a vladoké.
Adrien olyan misztikus fallal vette körbe magát, hogy senki sem kérdőjelezte meg, hogy milyen idős, és a regék, amik a régi vámpírháborúról szóltak, amelyben ő magas tisztséget töltött be, szinte elfogadottak voltak. Aki kétkedett, azt rövid úton eltávolította, ami csak még erősebbé tette. Egy vámpírt a vámpírvér csak még erősebbé teszi, és ezt Adrien is tudta, így puszta kézzel végzett minden lázadóval. Minden csepp, az ezüst színű folyadékból, amit társaiból szipolyozott, csak bebiztosította vezető helyét.
Mégis ki léphetett volna Adrien helyébe? Ha igazak a mondák, félelmetes, és könyörtelen harcos. A háború pedig már olyan régen volt, hogy mára már csak páran maradtak a túlélők közül.
A háborúnak ezer éve vége... Véres harc volt, szinte minden faj egymás ellen fordult, vagy érdekegységeket hoztak létre. Mára már csak halvány emlékek szólnak a csatákról, az ezüstösen csillogó hegyormokról, melyek még ma is haldokló vámpírok halálhörgéseit visszhangozzák. Ezüst vérükben fulladozó szerencsétlen harcosok, akit a Nyolcak állítottak csatasorba, hogy egy olyan igazért küzdjenek, amit néha ők maguk sem vallottak. A nyolc faj vezetői szinte már banális dolgon vesztek össze: egy halandó lányon. A lány mind a nyolc faj néhány tulajdonságával rendelkezett, az egyetlen ember volt a Földön, akiből olyan tökéletes gyilkológép lett volna, ha átváltoztatják, hogy a vámpírok átvehették volna az uralmat a Föld felett. A Tanács nem tudta eldönteni, hogy kié legyen a lány, egymásnak ugrottak. Csakhogy a harcnak a lány halálával nem volt vége. Ekkor az emberiség közbeavatkozott, hivatkozva a Thesszáliai Szerződésre, ami Nagy Sándor és Antoine, a Nyolcak vezetője írt alá, hogy az emberek és a vámpírok egymás mellett élhessenek, segítve a másik fennmaradását. Ha nincs a szerződés, az könnyen a világ végét jelenthette volna. A történet legnagyobb rejtélye, hogy ki ölhette meg a lányt, hogy az soha ne lehessen vámpír. Halandók, akik a világban elfoglalt helyüket féltették? Maga Nagy Sándor? Antoine? Egy másik faj vezére? Ha valaki a témáról faggatta Adrient, az azonnal kivérzett."(...)


DÍJAK:


A díjat nagyon szépe köszönöm Szilvinek!! :-) <3

Szabályok:
  1. Megemlítjük, megköszönjük hogy kitől kaptuk a díjat!
  2. Megemlítünk 4 bloggert, akinél 100-nál kevesebb a feliratkozó, rendszeres olvasó.
  3. 1-1 kommentet hagyunk a kiváasztott 4 blogon a díjazásról.

Akinek küldöm:

A díjat köszönöm Liliána Harnócznak!! :-)) 


A díjat nagyon szépen köszönöm  Barbara Péternek!! :-))


  1. A szoknyát jobban szeretem, mint a nadrágot, szívesebben is hordom.
  2. Nyári gyakorlatra egy internetes tv-hez megyek.
  3. Mostanában csípem Justin Biebert.
  4. Nézem (éppen most) az Eurovíziós Dalfesztivált. Tetszenek a görögök, és mivel imádom Bonnie Tylert, neki szurkolok, de az abszolút kedvencem ByeAlex!! (kíméljenek az utálkozók, akik csesztek másra szavazni)
  5. Vasárnap koncertem lesz.
  6. Soha nem akartam Pesten élni, most mégis ott élek.
  7. A kedvenc üdítőm a Dr. Pepper.
  8. Kávé és energiaital függő vagyok.
  9. Most éppen angol zászlós körmeim vannak, amit az egyik legjobb barátnőm csinált nekem.
  10. Hercegnős habfürdőm van.
  11. Jobban szeretk kádban fürdeni, mint zuhanyozni.

  1. Ha egy lakatlan szigetre kerülnél, mit tennél először? Feltérképezném a terepet, hogy mik a lehetőségeim. Persze előtte összeszarnám magam, hogy itt halok meg...
  2. Mi álmaid munkája? A Doctor Who stábjában dolgozni.
  3. Ki az álompasid? Damien Sargue.
  4. Melyiket választanád? Hírnév, vagy igaz szerelem? Hírnév. Azt szeretném, ha a nevemre emlékezik az utókor. Maradandó nyomot akarok hagyni a világban. 
  5. Miért kezdtél blogot írni? Mert szeretek írni, és megtaláltam egy régi vázlatomat, a "Botcsinálta Rómeó és Született Júlia"-t, amiből aztán megszületett az "Un jour".
  6. Kitől, és milyen számot hallgattál legutóbb? Az Eurovízós visszatekintőbe ByeAlextől a Kedvesemet. Hajrááá!!!!! <3 :-))))
  7. Meg vagy elégedve magaddal? Nem. Csúnya vagyok, és nagyon sokat kell még tanulnom. Mindenről.
  8. Ha megtudnád, hogy 60 nap múlva felrobban a Föld, mik lennének azok a dolgok, amiket feltétlenül megtennél? Random lesmárolnám azokat a srácokat az utcán, akik szembe jönnek velem, és tetszenek. Aztán addig stoppolnék, amíg eljutok. És ellopnék egy koalát. 
  9. Piszkos fantáziád van? Igen, bár nem mindig használom.
  10. Van kedvenc könyved? Ha igen, ki lennél belőle? Vérvonalak, Richelle Meadtől. Sidney lennék, az alkímista lány. Határozott, okos, talpraesett, és nincs tudatában annak, mennyire beleesik Adrien Ivaskov. 
  11. Mit utálsz a legjobban? Nem írom le, de okkal utálom.

A díjat nagyon szépen köszönöm Emma Ramanolnak!! :-)))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése